Ensimmäiset vuoden 2021 ruutikisat

Terveppä taas,

Tulipa käytyä Toramolla kisaamassa vapaapistoolilla Pohjois-Suomen mestaruuskisoissa. En ennättänyt yhtään käydä treenaamassa ennen sitä, mutta mentiin vanhalta pohjalta. Olihan se aikamoista takkuamista, ei oikein löytynyt hyvää tekemistä. Kaikenlaisia pieniä vaivoja oli, mm. Kahva painoi kämmentä ilkeästi, oikein särki kämmentä ja piti löysyttää kahvaa. Sittenhän se oli sellainen ”vajaapito” kahvasta, mutta sillä poksuttelin kisan loppuun. Huomasin siinä ennen kisan alkua, että ampujanlasit jäi ilmapistooli-laukkuun ja piti kehitellä vapaan silmän läppä kisapaikalla 😅

Minulla on tähtäävässä silmässä hiukan hajataittoa, niin se näkyi nyt kisassa sillä tavalla, että taulu muuttui soikeaksi taustalla ja tuli pieni varjokuva vielä viereen. Ampujanlaseissani olevassa linssissä on tämän korjaus tehty. Kaikesta huolimatta ammuin kisan normisti loppuun ja tulokseksi tuli hyvin vaatimaton 509. Sillä nyt heltisi mestaruus, mutta kyllä tulokseen saisi saada 30 pistettä lisää, niin sitten saisi olla tyytyväinen. Noh, kauden ekat ruutikisat ja kunhan oli vain kivaa tekemistä ja sää oli oikein mainio! Sai ampua shortsit jalassa ja nauttia kelistä parhaimmillaan. Paarmojakin näkyi aika reilusti ja taisin 5 läimäistä hengiltä kisan aikana!

Seuraavaksi täytynee yrittää treenailla 2-3 kertaa viikkoon, niin voisi jotain tulostakin saada vielä aikaan. Tällä kertaa PSM:ssä en ampunut muita lajeja kuin vaparin. Aluemestaruuskisoissa ammun sitten pienoispistoolin ja vaparin. Kunhan tässä muutaman treenin saa alle, niin kyllä kai se lähtee taas kulkemaan. Asekuume meinaa nousta kun kokeilin ystäväni Morini CM84- vapaapistoolia, sellainen on saatava! Oli kerrassaan niin hyvä kaikella tavalla, että laitoin jo ilmoitusta ostetaan- palstoille.

Eipä tässä tämän kummempia tällä kertaa, toivotaan hyviä kelejä, että pääsee treenaamaan ja toivon mukaan se Morinin vaparikin löytyisi jostakin!

Seuraavaan kertaan!

T: Jani Tuulaniemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: