Lokakuun kisa, teemana selkeĂ€sti 9,9 ja 9,8 đŸ˜…

Lapin Ampujat jĂ€rjestivĂ€t mukavat kisat sisĂ€radalla ja kĂ€vin luonnollisesti siellĂ€ ampumassa ”oikean” kilpailun, kun nyt on ollut vain nĂ€itĂ€ etĂ€kisoja. Kisat oli kyllĂ€ hyvin jĂ€rjestetty, toivotettiin tervetulleeksi kilpailemaan ja paikkatiedot kerrottiin hyvissĂ€ ajoin ja kaiken lisĂ€ksi oli palkintojakin! đŸ€© tĂ€ydet pisteet jĂ€rjestĂ€jille! Mukavasti oli myös porukkaa Oulusta ja SodankylĂ€stĂ€kin. TĂ€mĂ€ on mielestĂ€ni hyvĂ€ konsepti mitĂ€ kannattaa kyllĂ€ perinteeksi asti muodostaa.

Itse kisa oli osaltani ihan ok. Sellaista mukavan varmaa suorittamista, mutta vietÀvÀn paljon tuli 9,9 ja 9,8. Mutta sehÀn kertoo vaan siitÀ, ettÀ varmuutta alkaa löytymÀÀn ja kisoja tÀytyy saada alle reilusti, niin tottuu kilpailemaan. Nytkin nÀitÀ 92-93 sarjoja mitÀ tuli, niin ei ollut vÀlttÀmÀttÀ edes kasia, mutta ne 9,9 saivat sarjan kehnoksi. Noh, ei siinÀ mitÀÀn, joku toinen pÀivÀ ne on sitten kymppejÀ!

Kaseja ei tullut kuin kaksi kappaletta koko kisan aikana. Ilahduttavaa oli se, ettÀ koko 60 laukauksen kisan kasa oli 35,9mm, eli varsin hyvÀ nippu, joka kertoo, ettÀ mitÀÀn hazardivirheitÀ ei pÀÀssyt kÀymÀÀn ja ysit olivat hyviÀ. HyvÀÀ tekemistÀ siis!

LeppĂ€.fi:n jĂ€rjestĂ€mĂ€ssĂ€ etĂ€kisassa minulla oli sama 562-tulos, mutta 52,5mm kasa. TĂ€mĂ€n pĂ€ivĂ€n desimaalipisteet olivat 592,6 ja lepĂ€n etĂ€kisassa ne olivat 583,9. TĂ€nÀÀn oli tekeminen laadukkaampaa huomattavasti ja olen siitĂ€ iloinen. Ammuntani tuntuu olevan menossa oikeaan suuntaan! TĂ€stĂ€ on kiva jatkaa seuraaviin kilpailuihin. đŸ€©

T: Jani

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s

%d bloggaajaa tykkÀÀ tÀstÀ: