Blogi

Jäsenten tekstejä

Kisaennätys uusiksi!

Tänään ammuttiin Lapin Reserviläispiirien mestaruuskisat Rovaniemen sisäradalla. Minun kannalta oli kyllä hieno päivä! Varsinainen kisaennätys meni uusiksi tänään tuloksella 572! Mahtava fiilis! 🤩 aiemmin olen online-kisaan ampunut 578, mutta en laske sitä sillä tavalla varsinaiseksi kilpailuksi. Alkulämmittely tuli tehtyä aika lailla perinteiseen malliin, vähän jäi vaillinaiseksi, mutta olin kotona jo tehnyt pitoa. Lähinnä tasapainoa hainJatka lukemista ”Kisaennätys uusiksi!”

Mielenhallintaa

Morjesta taas! Ajattelin hiukan tuoda tähän esiin, että millaisia hankaluuksia itsellä on ja on ollut mielen kanssa niin treeneissä kuin kisoissakin 😅. Luulisin, etten olisi ainoa, joka on paininut ns. tuloshakuisuuden kanssa. Eli tarkoitan sitä, että alkaa laskemaan tuloksia kisassa tai treenissä ja sitä kautta aiheuttaa itsellensä odotuksia ja yllättäen kyllä, myös pettymyksiä! 🙈 tuoJatka lukemista ”Mielenhallintaa”

Vuoden 2022 ensimmäinen treeni

Hyvää uutta vuotta 2022! Tulipa käytyä tekemässä vuoden ensimmäinen treeni sisäradalla. Aiheena oli liipaisu. Tekeminen tuntui jokseenkin hyvältä. Tuo liipaisutreeni on minulle yksi vaikeimmista treeneistä tehdä hyvin, kun siihen keskittää huomion, niin meinaa muita asioita unohtua, esim. jälkitähtäys- ja pito… Noh, pikkuhiljaa sitä huomaa tässäkin asiassa kehitystä ja tekeminen on helpompaa joka kerta. Treeni oliJatka lukemista ”Vuoden 2022 ensimmäinen treeni”

Kun kulkee, niin kulkee!

Olipa lauantaina varsin mukava treenipäivä. Kävin aamureippailulla hölkäten ja kävellen, jonka jälkeen hyvät aamupalat ja päivän askareet. Sitten saikin rauhassa odotella klo 14.00 alkavaa sisäratavuoroa. Ennen ratavuoroa olen useasti tehnyt joitakin kuivaharjoitteita ja nytkin tein liipaisutreeniä jonkin verran. Nevalan Kari oli minulle loihtinut 500g punnuksen, jotta pääsen säätämään liipaisimen oikealle tasolle, sillä se on mielestäniJatka lukemista ”Kun kulkee, niin kulkee!”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Mitäs täällä…

Tässä osiossa seuramme jäsenet voivat kirjoittaa urheiluammuntaan, seuratoimintaan tms aiheeseen liittyvistä asioista.

Tilaa blogit

Kun uusi teksti tulee, tulee se suoraan sähköpostiisi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: