Liity Lapin Ampujiin

Lapin Ampujat ry (LA) on Suomen Ampumaurheiluliitto ry:n (SAL) jäsenseura. LA noudattaa toiminnassaan SAL:n sääntöjä ja hyväksyttyjä toimintaperiaatteita. SAL:n jäsenenä on 300 ampumaseuraa joissa on jäseniä noin 34 000. LA:n jäsenet saavat SAL:n jäsenlehtenä Urheiluampuja –lehden. Ampumaurheiluliiton sivustolta löytyy urheiluammunnan tavoitteet ja toimintaperiaatteet: https://www.ampumaurheiluliitto.fi/liitto

Lapin Ampujat ry:n jäseneksi liittyminen käy sujuvasti tutustumalla ammunnan suorituspaikkoihin ja siellä toimiviin ihmisiin. Ampumakoulun kautta nuorikin henkilö pääsee luontevasti ja turvallisesti mukaan. Nuoren harrastajan vanhemmat otetaan mielellään mukaan yhdistyksen toimintaan. Liittymislomakkeen löydät tästä alta.

Lapin Ampujat ry:llä on käytössään sisärata. Osoite on Alakorkalontie 5, Alakorkalontiellä ammutaan vain ilma-aseilla. Ulkorata on Toramojärvellä. Toramon ulkoradalla LA:lla on 25 metrin pistoolirata ja 50 metrin pienoiskivääri- ja vapaapistoolirata käytössään. LA:n jäsenet voivat käyttää Toramolla myös 150 m:n kiväärirataa yhdessä muiden Toramolla toimivien yhdistysten jäsenten kanssa.

LA:n vuosikokous päätti vuodelle 2021 seuraavat maksut:

  • jäsenmaksu on 20 vuotta täyttävältä ja nuoremmalta 10 euroa
  • jäsenmaksu 21 vuotta täyttävältä ja vanhemmalta on 50 euroa
  • liittymismaksua ei peritä vuonna 2021

Lisätietoja saa LA:n jäseniltä, ampumaradoilla toimijoilta ja osoitteesta tapiohan at hotmail.com 

Tervetuloa mukaan!

%d bloggaajaa tykkää tästä: