Siitä onkin tovi aikaa, kun viimeksi olen mitään postannut blogiini. Tässä on tullut kierrettyä kilpailuja melko hyvin ja se ja työ on pitänyt melko lailla kiireisenä.

Olen treeniolosuhteet muuttanut sillä tavalla, että minulla on kotona Inbandin ilma-ase- rata. Ei vaan meinannut enää ehtiä niitä harvoja kertoja käydä treenaamassa sisäradalla, kun on vain 3h vuoroja vuorotellen Lapin jousen kanssa. Melkein aina meni aikataulut ristiin ja se on melko turhaa kahdeksan jälkeen illalla enää tarttua pyssyyn ja saada sillä jotakin aikaan.
helpompi on ollut treenata kotona aina just silloin kun ehtii ja se on ollut kyllä toimiva kokonaisuus.

Sitten niistä kilpailuista. Kilpailuja tuli kyllä kierrettyä kovasti ihan Saksassa asti ja oikeastaan yksi hyvä onnistuminen tuli, nimittäin EM-näyttökisassa Lohjalla sain lukemaksi 574, joka on kauden kotimainen kärkitulos Suomessa. Siitä vielä finaalin voitto ja se tuntui makealta kyllä!
EM-näyttöraja jäi harmittavasti kahden pisteen päähän, damn.

Muuten on ollut aika väkinäistä tekeminen ja tuloksia ei oikein ole tullut saatua 570- paremmalle puolen. Työstän vielä kovasti omaa mielenhallintaa, jotta kilpailuissa saisin ulosmitattua potentiaalini. Saksan H&N cupin jälkeen piti pitää pieni tuumaustauko, että mitä ihmettä minä teen niin huonosti vs. maailman parhaat (joita oli Saksassa)  ja kyllä se on se viimeistely, ei heillä ole pito sen parempi kuin minullakaan. Aseet on parhaimpia mahdollisia kaikilla. Heillä on vaan niin täyttä laatua suoritus aivan loppuun asti, että siinä minä häviän tällä hetkellä arvokkaita pisteitä.

SM:t meni omasta mielestä kyllä penkin alle. Peruskisan surkea 558-tulos oli jotakin todella jäätävää vrt omaan normaaliin suoritukseen.
Jännitys oli jotakin aivan kamalaa ja se ei antanut ollenkaan periksi, kuin vasta viimeiseen sarjaan ja se oli jo myöhäistä sitten.
yllättkseksi pääsin finaaliin ja siellä alkoi sama jäätävä jännitys ja homma meni plörinäksi huolella. En muista milloin olisi piippu ravistanut niin paljon kuin siinä finaalissa.
4. sija huolella mokailtujen laukausten jälkeen lähinnä nauratti itseä. Ihmettelin koko kisojen ajan, että miksi minun sydän hakkaa niin kovaa ja ehkä sille löytyi looginen syykin: tulin tosi kovaan keuhkotautiin sunnuntaina yöllä, kun olin palannut jo kotiin. Kova kuume ja keuhkot aivan kuin tulessa! Ei koronaa, joku paha keuhkotauti vaan.

Ilma-ase- kautta on vielä jäljellä Rovaniemellä PSM:t ja Oulussa OMAS Cupin kahden osakilpailun verran.

Maajoukkueleirillä on tullut vierailtua pari kertaa ja kutsua jatkoonkin on tullut, joten niissä ehdottomasti menen käymään.
Toivottavasti jossain kohtaa pääsen virallisesti MJ-rinkiin, ainakin tavoite on siinä. Tulostaso ainakin on kohdillaan.

Ammattilehti.fi kävi tekemässä minusta juttua ja haastattelun Espoon SM-kilpailuissa, katso linkistä haastattelu: https://youtu.be/NtKVV8FJWS8

 

Työ- tai muut porukat

AMMUNTAA KOKEILEMAAN

Haluatko tuoda ryhmäsi kokeilemaan ammuntaa?Annamme mahdollisuuden tulla ohjatusti kokeilemaan ammuntaa ilma- tai ruutiaseilla. Ota yhteyttä ja sovi aika!