Blogi

Jäsenten tekstejä

Home Range Competition 4

Tuli osallistuttua Leppä.fi:n järjestämään kotiratakilpailuun. Nämä ovat oikein toivottuja kilpailuja näinä aikoina, kun ei vielä ole ilma-ase- kausi alkanut kunnolla. Minusta näistä saa varsin hyviä kokemuksia ja ns. kiksejä, kun tekee asiat perusteellisesti juuri samalla tavalla kuin kilpailussakin. Tähän kisaan sain mukavasti kilpailun tuntua, kun meillä oli harrasteryhmä samaan aikaan radalla ja pistooliradoilla meitä oliJatka lukemista ”Home Range Competition 4”

Lauantain treeniä ja kuulumisia

Hetki on taas mennyt edellisestä kirjoittelusta, mutta ajattelinpa nyt illan ratoksi jotain ajatuksia tuoda ilmoille 😅 Viikko sitten klo 21.18 syntyi meidän perheeseen tytöntyllerö! Se oli juhlahetki jälleen! 😍 Samaa näköä on kieltämättä siskonsa ja veljensä kanssa, niin on paksu ja tuuhea tukka että.. muuten tyttö on rauhallinen ja suopea myös meille vanhemmille. 🤗 OlenJatka lukemista ”Lauantain treeniä ja kuulumisia”

Online- kilpailu 10m ilmapistoolilla

Tuli osallistuttua tällaiseen pistoletraining.de- online-kisaan, johon voi osallistua ympäri maailman ampujia. Jännä homma, että vaikka on kyseessä vain online-kisa, niin silti siihen sai kisan tuntua mukaan. Mukava pieni jännitys siinä kiiri, kun nauhataululaitetta virittelin kuntoon. Meillä on Siuksen vehkeet vielä ulkoradoilla, niin täytyi tyytyä pahviseen tauluun. Pieni alkulämmittely, tasapainoa yhdellä jalalla ja sitten jalat yhdessä.Jatka lukemista ”Online- kilpailu 10m ilmapistoolilla”

Ensimmäiset vuoden 2021 ruutikisat

Terveppä taas, Tulipa käytyä Toramolla kisaamassa vapaapistoolilla Pohjois-Suomen mestaruuskisoissa. En ennättänyt yhtään käydä treenaamassa ennen sitä, mutta mentiin vanhalta pohjalta. Olihan se aikamoista takkuamista, ei oikein löytynyt hyvää tekemistä. Kaikenlaisia pieniä vaivoja oli, mm. Kahva painoi kämmentä ilkeästi, oikein särki kämmentä ja piti löysyttää kahvaa. Sittenhän se oli sellainen ”vajaapito” kahvasta, mutta sillä poksuttelin kisanJatka lukemista ”Ensimmäiset vuoden 2021 ruutikisat”

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Mitäs täällä…

Tässä osiossa seuramme jäsenet voivat kirjoittaa urheiluammuntaan, seuratoimintaan tms aiheeseen liittyvistä asioista.

Tilaa blogit

Kun uusi teksti tulee, tulee se suoraan sähköpostiisi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: