Tänään ammuttiin Lapin Reserviläispiirien mestaruuskisat Rovaniemen sisäradalla. Minun kannalta oli kyllä hieno päivä! Varsinainen kisaennätys meni uusiksi tänään tuloksella 572! Mahtava fiilis! Aiemmin olen online-kisaan ampunut 578, mutta en laske sitä sillä tavalla varsinaiseksi kilpailuksi.

Alkulämmittely tuli tehtyä aika lailla perinteiseen malliin, vähän jäi vaillinaiseksi, mutta olin kotona jo tehnyt pitoa. Lähinnä tasapainoa hain radalla. Siitäpä sitten asennon haku ja viivotin lattiaan jalkojen paikan näyttämiseksi. Koelaukaukset meni ihan mukavasti ja tekeminen tuntui varmalta. Olikohan koelaakin sarja 96 ja yli 100pst desimaalit. Tähän päälle vielä ennen koelaukausten loppua 6 laakia ja sittenpä kisa alkoikin.

Pientä epäröintiä oli ensimmäisen sarjan alkuun, mutta sitten varmuus taas löytyi ja tekeminen oli helpompaa. Kelpo 95 ensimmäiseen. Siitäpä tulikin 10 x 10 putki, jota en olekaan aiemmin kisassa tehnyt. seuraavaan sarjaan tulos 98 ja hyvältä tuntui!

Kolmas sarja lähti kans hyvin käyntiin, mutta toiseksi viimeiseen repäsin 8,9:n. Noh, näitä sattuu ja seuraava olikin sitten taas kymppi. Sarja oli 95. Neljännessä sarjassa kaikki 5 kymppiä oli vahvoja napakymppejä ja taisi olla 9,9 pari mukana. Tulos 95.

Toiseksi viimeiseen sarjaan tuli lähdettyä vähän liian varovaisesti ja tuli viiden 9:n putki. Sitten sain taas turhautumisen vähemmäksi ja alkoi kymppejä tulemaan. Tässä oli myös 9,9:jä jonkin verran. Tulos 93. Viimeiseen sitten lähdin päättäväisesti ja otteet olikin varmoja. En aivan tarkalleen tiennyt, että millä mallin tulos on, mutta päälle 570- vauhtia arvelin sen olevan. Vahva aloitus, 5 x kympit ja sitten tulikin jännityksen piikkiin ysejä 4kpl. En tiennyt tässäkään vaiheessa, että mitä monitori näyttää, mutta sitten sain vielä viimeisen laukauksen ravistettua piipusta kymppiin! :) ja näin syntyi uusi virallinen ennätys, Jes! Täytyy sanoa, että mentaalivalmentajani on luonut minuun paljon hyvää tekemistä ja saan itseni pietettyä paremmin kasassa paineen alla. Keinoja on monia ja tunnen selvästi niistä hyötyneen! Kiitos koutsi!