Hyvää uutta vuotta 2022! Tulipa käytyä tekemässä vuoden ensimmäinen treeni sisäradalla. Aiheena oli liipaisu. Tekeminen tuntui jokseenkin hyvältä. Tuo liipaisutreeni on minulle yksi vaikeimmista treeneistä tehdä hyvin, kun siihen keskittää huomion, niin meinaa muita asioita unohtua, esim. jälkitähtäys- ja pito… Noh, pikkuhiljaa sitä huomaa tässäkin asiassa kehitystä ja tekeminen on helpompaa joka kerta.

Treeni oli aivan jees, ehkä sellainen 70-80% onnistuminen siihen nähden mitä lähdin hakemaan. Keskittyminen meni välillä harakoille ja ajatukset pääsi silloin harhailemaan ja tietenkin se sitten kostautui. Nykyään nuo virheet on kohtuullisen pieniä ja tänäänkin tuli vain yksi 8, ja sekin laukaus lähti pidon liikahtamiseen, eli ei liipaisuvirheeseen.

Tänään meni sellaista mukavaa 575- tahtia ja tekeminen oli hyvinkin varmaa. On mahtava huomata, että pitkäjänteinen työ alkaa tuottamaan tuloksia ja siitäkös se oma mielikin saa iloa! Täytyy vaan pitää mielessä, että nämä ovat ”treenituloksia” ja kisat on oma lajinsa. Toki nämä tuovat itsevarmuutta ja se tuntuu hyvältä.

Eipä tässä tämän kummempia tuntemuksia tällä erää, seuraavaan kertaan taas!

Työ- tai muut porukat

AMMUNTAA KOKEILEMAAN

Haluatko tuoda ryhmäsi kokeilemaan ammuntaa?Annamme mahdollisuuden tulla ohjatusti kokeilemaan ammuntaa ilma- tai ruutiaseilla. Ota yhteyttä ja sovi aika!