Olipa lauantaina varsin mukava treenipäivä. Kävin aamureippailulla hölkäten ja kävellen, jonka jälkeen hyvät aamupalat ja päivän askareet. Sitten saikin rauhassa odotella klo 14.00 alkavaa sisäratavuoroa.

Ennen ratavuoroa olen useasti tehnyt joitakin kuivaharjoitteita ja nytkin tein liipaisutreeniä jonkin verran.

Nevalan Kari oli minulle loihtinut 500g punnuksen, jotta pääsen säätämään liipaisimen oikealle tasolle, sillä se on mielestäni aiheuttanut isoja virheitä kisoissa, kun tuntuu, että se saa aikaan nykäisevää liikettä. on varmaan 650g paikkeilla ollut.

Liipaisin säädetty ja tuntui melko helpolta tekeminen sen jälkeen. Ei muuta kuin koelaakit ja ajattelin ampua 60 laukauksen tasotestin. Tekeminen tuntui hyvältä ja jotenkin rennolta. Pientä jännitystä alkoi jossain kohtaa tulemaan, mutta sain pidettyä mielen poissa tuloksesta. Lopuksi katse monitoriin ja pirulainen 581, uusi treenienkka!!

Jännityksen pois saanti hyvien laukausten jälkeen oli varmaan se avaintekijä sekä liipaisun helppous, lähti kuin ajatus!

Olen kerran ennenkin ylittänyt 580, mutta ammuin sen kahdessa osassa, tunnin välitauolla.

Tästäpä se on taas mukava jatkaa ja jalostaa tekemistä koko ajan paremmaksi.

Työ- tai muut porukat

AMMUNTAA KOKEILEMAAN

Haluatko tuoda ryhmäsi kokeilemaan ammuntaa?Annamme mahdollisuuden tulla ohjatusti kokeilemaan ammuntaa ilma- tai ruutiaseilla. Ota yhteyttä ja sovi aika!