Tuli osallistuttua Leppä.fi:n järjestämään kotiratakilpailuun. Nämä ovat oikein toivottuja kilpailuja näinä aikoina, kun ei vielä ole ilma-ase- kausi alkanut kunnolla. Minusta näistä saa varsin hyviä kokemuksia ja ns. kiksejä, kun tekee asiat perusteellisesti juuri samalla tavalla kuin kilpailussakin.

Tähän kisaan sain mukavasti kilpailun tuntua, kun meillä oli harrasteryhmä samaan aikaan radalla ja pistooliradoilla meitä oli peräti 4 yhtä aikaa. Sai mukavan fiiliksen aikaan!

Itse kisa ei mitään ihmeellisyyksiä tarjonnut, alkuun 96, joista viimeisen laukauksen mokasin huonoon tähtäinkuvaan ampumalla. Hölmö minä.

Toinen sarja meni 93, jossa oli yllättäen kasi ja huonoja ysejä. Luullakseni keskittyminen herpaantui tai sitten liikaa ajattelin suoritusta. Kolmas olikin sitten aivan ihmeellinen sarja kera kasi ja seiska! Jälkipidon puutteeseen meni nämä molemmat. Se tässä vielä erikoista oli, kun ne oli peräkkäiset ja viimeiset laukaukset sarjaan. Olis luullut toisesta oppivan! Huoh. 89.

Sitten tulikin ihan ok sarja, 94. Kolme 9.9 mukana, niin olis parempana päivänä ollut reilusti parempi tulos. Kahteen viimeiseen sarjaan tulikin 95:t. Kokonaistulos 562, ei huono, mutten ole tyytyväinenkään. Treeneissä kuitenkin on pyörinyt siellä 570 paremmalla puolen.

Mutta tästä on mukava jatkaa loppusyksyä kohti. Näitä kotiratakisoja on mukava ampua ja tehdä jotain harjoitusteemaa samalla! Tämän päiväisessä positiivista oli, että sain loppua kohti ajatukset kasaan ja tasaisempaa suoritusta. Tekemisessä ei muuten mitään ihmeellistä ollut, herpaantui sen 5-6 kertaa ja se kostautui erittäin heikoilla osumilla. Taitotaso antaisi 570 päälle tuloksia, mutta oma mieli on esteenä sille, heh heh! Eikai tässä, seuraavaan kertaan taas!

Työ- tai muut porukat

AMMUNTAA KOKEILEMAAN

Haluatko tuoda ryhmäsi kokeilemaan ammuntaa?Annamme mahdollisuuden tulla ohjatusti kokeilemaan ammuntaa ilma- tai ruutiaseilla. Ota yhteyttä ja sovi aika!