Lapin Ampujat järjestivät mukavat kisat sisäradalla ja kävin luonnollisesti siellä ampumassa ”oikean” kilpailun, kun nyt on ollut vain näitä etäkisoja. Kisat oli kyllä hyvin järjestetty, toivotettiin tervetulleeksi kilpailemaan ja paikkatiedot kerrottiin hyvissä ajoin ja kaiken lisäksi oli palkintojakin! Täydet pisteet järjestäjille! Mukavasti oli myös porukkaa Oulusta ja Sodankylästäkin. Tämä on mielestäni hyvä konsepti mitä kannattaa kyllä perinteeksi asti muodostaa.

Itse kisa oli osaltani ihan ok. Sellaista mukavan varmaa suorittamista, mutta vietävän paljon tuli 9,9 ja 9,8. Mutta sehän kertoo vaan siitä, että varmuutta alkaa löytymään ja kisoja täytyy saada alle reilusti, niin tottuu kilpailemaan. Nytkin näitä 92-93 sarjoja mitä tuli, niin ei ollut välttämättä edes kasia, mutta ne 9,9 saivat sarjan kehnoksi. Noh, ei siinä mitään, joku toinen päivä ne on sitten kymppejä!

Kaseja ei tullut kuin kaksi kappaletta koko kisan aikana. Ilahduttavaa oli se, että koko 60 laukauksen kisan kasa oli 35,9mm, eli varsin hyvä nippu, joka kertoo, että mitään hazardivirheitä ei päässyt käymään ja ysit olivat hyviä. Hyvää tekemistä siis!

Leppä.fi:n järjestämässä etäkisassa minulla oli sama 562-tulos, mutta 52,5mm kasa. Tämän päivän desimaalipisteet olivat 592,6 ja lepän etäkisassa ne olivat 583,9. Tänään oli tekeminen laadukkaampaa huomattavasti ja olen siitä iloinen. Ammuntani tuntuu olevan menossa oikeaan suuntaan! Tästä on kiva jatkaa seuraaviin kilpailuihin.

T: Jani

Työ- tai muut porukat

AMMUNTAA KOKEILEMAAN

Haluatko tuoda ryhmäsi kokeilemaan ammuntaa?Annamme mahdollisuuden tulla ohjatusti kokeilemaan ammuntaa ilma- tai ruutiaseilla. Ota yhteyttä ja sovi aika!