Hetki on taas mennyt edellisestä kirjoittelusta, mutta ajattelinpa nyt illan ratoksi jotain ajatuksia tuoda ilmoille.

Viikko sitten klo 21.18 syntyi meidän perheeseen tytöntyllerö! Se oli juhlahetki jälleen! Samaa näköä on kieltämättä siskonsa ja veljensä kanssa, niin on paksu ja tuuhea tukka että.. muuten tyttö on rauhallinen ja suopea myös meille vanhemmille.

Olen kohtuullisen hyvin päässyt harjoittelemaan, toki tytön syntymän jälkeen on haastavampi ollut löytää aikaa, mutta iso kiitos vaimolle joustamisesta! treenit on myös sitten sujuneet suunnitelman mukaisesti ja mielestäni kehitystä on jälleen havaittavissa. Teeman pitäminen mielessä koko harjoituksen ajan on haastavaa, mutta sieltä se alkaa pikku hiljaa alkaa jäsentymään mieleen.

Tänään aiheena oli liipaisu ja sen kehittäminen. Alkuun otin 20 laukausta pystyviivaan, siinä ajatuksena löytää mahdollisimman hyvä ja puristava liipaisu. Käytän sellaista 10-ringin levyistä pystyviivaa, että saan mahdollisimman tarkkaa tekemistä aikaan. Muutama heikompi suoritus tuli ja se on ihan luonnollista, kun viivaan tähtääminen ei ole sitä ns. ”Itseänsä”. sitten siirryin Siukselle ja otin siihen kymmenkunta harjoituslaukausta kovilla. Ihan jees tunne tekemisessä, ajatus vaan meinaa karata ja siihen pitää keskittyä myös. Pito on sellainen semi-ok, ei huippukuntoinen, mutta saa sillä tulosta aikaan hyvänä päivänä.

Tarkoituksena oli pitää huomio liipaisussa ja korostaa sitä sekä mielessä että tekemisessä. Aivan hyvältä tuntui, ekan 20 laukauksen tulos näytti 191, ei ihan sitä parasta, mutta hyvää tekemistä kuitenkin. sitten tapahtui juuri siellä keskittymisessä häiriöitä ja parikin kasia samaan sarjaan. Noh, eipä siinä otetaan oppia ja kokosin taas tekemiseni. Aivan mukavasti kulki sitten loppua kohti, tasan 570 näytti Siuksen taululaite! Kuvastakin huomaa mukavia asioita: tekeminen on melko tasaista, joku 12-13 ”repäisyä” tuli tehtyä ja kolme kasia ja huonoja ysejä niistä. Itse varsinainen kasa on hyvin reilusti ysin sisässä, jos ajattelee ilman repäisyjä, niin mielestäni ihan oikealla tiellä olen.

Elikkä ihan ok treeni, minulle liipaisutreeni on haasteellista toteuttaa ja se tuntuu syövän jälkipidosta joskus ja luulen, että siinä oli jonkinlainen syy-yhteys heikompiin osumiin.. mutta ei mitään, hyvä mieli kuitenkin ja taas mentiin vähän eteenpäin tekemisessä. Huomenna onkin sitten jälkipitotreeni Siukseen!

T: Jani

Työ- tai muut porukat

AMMUNTAA KOKEILEMAAN

Haluatko tuoda ryhmäsi kokeilemaan ammuntaa?Annamme mahdollisuuden tulla ohjatusti kokeilemaan ammuntaa ilma- tai ruutiaseilla. Ota yhteyttä ja sovi aika!